Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklarlı kadınlar İngilizce sertifikalarını aldı

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evinde İngilizce kursuna katılan kadınlar, eğitimlerini başarı ile tamamlayıp sertifikalarını aldı.

        Pursaklar Belediyesi Ayıldız Hanım Evi üyeleri kendilerini geliştirmeye ve meslek sahibi olmaya devam ediyor. Eğitimden kültüre, spordan sanata her alanda eğitim alan kadınlar, yabancı dil konusunda da büyük mesafe kat etti. Çok sayıda üyesi ile ilçede önemli hizmetlere imza atan hanım evindeki 120 saatlik İngilizce kursuna katılan kadınlar, eğitimlerini başarı ile tamamlayıp MEB onaylı A1 sertifikalarını aldı. İngilizce, Arapça, bilgisayar, tezhip, iğne oyası, çocuk gelişimi gibi kurslara yoğun ilgi gösteren kadınlar, hem sertifika sahibi oluyor hem de yeni meslekler ediniyor.

        Pursaklar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü dil kursları aralıksız devam ediyor.

        (BC-BT-Y)

        12.05.2017 14:43:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler