Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Milletvekili Tunç, Rektör Uzun'u ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'a tebrik ziyaretinde bulundu.

        Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Tunç, Üniversitenin Bartın için önemine değinerek "Bartın Üniversitesi şehrimizin önemli dinamiklerinden biridir. Özellikle Filyos Projesiyle birlikte gelişim hızını daha da artıracak şehrimizde, Üniversitemiz de önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapsamda Rektörümüzün yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun ise "Üniversitelerin eğitim, araştırma ve topluma hizmet fonksiyonları vardır. Yapacağımız çalışmalarla bu 3 fonksiyonu dengeli bir biçimde sürdürmek amacındayız. Öğrencilerimizi uluslararası nitelikleri göz ardı etmeden, değer dünyamızı da dikkate alarak bir öğrenim vermeyi hedeflerken, şehrimize ve bölgemize de katkılar sunma gayretinde olacağız." diye konuştu.

        (AY-RFK-Y)

        12.05.2017 17:19:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler