Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Büyükşehir Belediyesi engellileri sevindirdi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Engelliler Haftası kapsamında evlerinden alınan 200 engelli ve refakatçileri için Van Gölü'nde tekne gezisi düzenledi.

        Van Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Van Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, engelliler için Van Gölü'nde tekne gezisi düzenledi. Van Gölü'nün masmavi sularında müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek stres atan özel misafirler, tekne gezisi sonunda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca hazırlanan yemeğe katıldılar.

        Gün boyu yapılan etkinlikte fotoğraf çektiren engelli bireylerin yüzündeki tebessüm, aileleri kadar projeye imza atan Van Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerini de sevindirdi.

        (MSA-Y)

        12.05.2017 17:35:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler