Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Gürkan Aile Sağlığı Merkezi hizmete girdi

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - Aliağa'nın tanınmış işadamlarından merhum Mustafa Gürkan'ın ailesinin katkılarıyla inşa edilen 12 No.lu Mustafa Gürkan Aile Sağlığı Merkezi, Siteler Mahallesinde hizmete açıldı. Merkezin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

        Siteler Mahallesi'nde bulunan 12 No.lu Mustafa Gürkan Aile Sağlığı Merkezi, dün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Sağlık Merkezi'nin açılışına Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İl Halk Sağlığı Kurumu Müdürü Mustafa Kırlangıç, İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile çok sayıda davetli katıldı.

        Açılışta AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İl Halk Sağlığı Kurumu Müdürü Mustafa Kırlangıç ,Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz ve İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun'un yaptığı açılış konuşmalarının ardından, Erman ve Emin Gürkan'a protokol tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Merkezin açılış kurdelesini de birlikte kesen protokol mensupları, açılışın ardından merkezi gezerek yetkililerden bilgi aldı.

        (NE-Y)

        13.05.2017 12:15:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler