Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demirağ Foça'nın en yaşlı annesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilçede yaşayan en yaşlı anne olan 98 yaşındaki Yaşar Söylemezoğlu'nu evinde ziyaret ederek anneler Günü'nü kutladı.

        Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Anneler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan en yaşlı anne Yaşar Söylemezoğlu'nu evinde ziyaret etti. Ziyarette Yaşar Söylemezoğlu'nun ailesi de yer alırken, Başkan Demirağ'a eşi Derya Demirağ eşlik etti.

        Oldukça sıcak ve duygusal bir ortamda geçen ziyarette, eski günler yad edilirken, Yaşar Söylemezoğlu, Başkan Demirağ'ın ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirtti.

        Annelerin en büyük güç ve umut kaynağı olduğunu ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, saygı ve sevgiyle ellerinden öpüyorum." dedi.

        (SC-Y)

        13.05.2017 18:08:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler