Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı'nda Kafkas gecesi

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Kafkas Derneği (GÖL-KAF) tarafından 'Abrek Gölün Yıldızları' Kafkas Halk Dansları Topluluğu'nun yıl sonu gösterisinin ikincisi düzenlendi.

        Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen gösteriye, Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Gökhan Koçak, GÖL-KAF Başkanı Tolga Gençer, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Koçak, Türkiye'nin güçlü olmasının, İslam aleminin, mazlumların ve Türk İslam coğrafyasının da güçlü olması anlamına geldiğini ifade ederek, "Yükümüz, hedefimiz budur. Sizlerle hep beraberiz. Davamız, yolumuz, vatanımız ve yurdumuz bir. Allah birliğimizi daim etsin, bayrağımızı göklerden indirtmesin, ezan sesini dindirtmesin" dedi.

        Programda 'Abrek Gölün Yıldızları' Kafkas Halk Dansları Topluluğu'nun dans gösterisi vatandaşlardan alkış aldı. Programın sonunda, GÖL-KAF Başkanı Gençer, Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Gökhan Koçak'a plaket takdim ederken, Gölbaşı Belediyesi Başkan Vekili Koçak da GÖL-KAF Başkanı Gençer'e Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay adına kahve fincanı hediye etti.

        (DY-MK-Y)

        14.05.2017 11:39:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler