Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - CHP Denizli Milletvekili adayı Melike Basmacı, tek başına iktidar olacaklarını söyledi

        Seçim çalışmaları kapsamında Sevindik ve Cankurtaran mahallelerini ziyaret eden Basmacı, Baklan ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

        Basmacı, burada yaptığı konuşmada, CHP iktidarına bir aydan az süre kaldığını iddia ederek, şunları kaydetti:

        "Yaptığımız çalışmalara, ortaya koyduğumuz projelere halkın ilgisi ve inancının her geçen gün arttığına şahit oluyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımızın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşıyoruz. Denizli kararını vermiş görünüyor. Aday adaylık sürecimizden bu yana halkımızın ilgisi çığ etkisi ile devam ediyor."

        -CHP Denizli Milletvekili Adayı Arslan

        CHP Denizli Milletvekili Adayı Kazım Arslan, Türkiye’de pamuk ekimi ve üretiminin azaldığını, pamuk ekicisinin tüccara mahkum edildiğini söyledi.

        Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Merkezefendi ve Honaz ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Honaz ilçesinde pazaryeri esnafını ve mahalleri ziyaret eden Arslan, ilçede çiftçilerin kiraz, şeftali ve pamuk üretiminde yaşadıkları sorunları çok iyi bildiğini, sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını ifade etti.

        İktidar partisinin çiftçiyi, köylüyü, üretim yapan vatandaşı unuttuğunu savunan Arslan, "Özellikle pamuk üretiminde çiftçilerimize destek vermediği için pamuk üretimi düştü. Tekstil ülkesi olarak bugün pamuk ihtiyacımızın yüzde 40'ını ancak karşılayabiliyoruz. Türkiye’de pamuk ekimi ve üretimi azalmış, pamuk ekicisi tüccara mahkum edilmiştir" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler