Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça'da ürettiler, Seferihisar'da sergilediler

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Foça'da yaşayan engelli vatandaşlar, İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve paydaşlarınca '2017 Yılı Engelliler Haftası' etkinlikleri kapsamında Seferihisar'da düzenlenen etkinliğe katıldılar.

        Foça'da yaşayan engelli vatandaşlar, Seferihisar Sığacık Parkında düzenlenen etkinlikte, el emeği ürünlerini sergiledikleri ve satışını yaptıkları bir stant açtılar. İlçede yaşayan engelli vatandaşlar, 2015 yılından bu güne Foça Belediyesi'nin Foça Halk Eğitim Merkezi desteğiyle açtığı el emeği kurslarında öğrenip ürettikleri eserlerini sundular. Keçe ve deri malzemeden ürettikleri çanta, cüzdan, kemer ve benzeri hediyelik eşyalar ile ahşap boyama ve mis kokulu taş gibi ürünlerden stant oluşturdular. Foça Belediyesi Foça Kent Konseyi Engelsiz Kafe'de açtıkları el emeği kurslarının engelli vatandaşların sosyalleşmesine ve becerilerini geliştirmesine faydalar sağladığını belirten Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Her zaman üretim için çalışan engelli kardeşlerimizin yanında olacağız" dedi.

        (ÖA)

        14.05.2017 17:26:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler