Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye özel eğitim kurumları yönetimine Ortacalı yönetici

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Ortaca Coşku Özel Eğitim Kurumu kurucusu Mehmet Tan Türkiye Özel Eğitim Kurumları 9 ncu olağan mali genel kurulunda genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

        Ankara'da yapılan ve Türkiye genelinde, 2100 kurum, 50 Bin personelle 350bin engelliye eğitim veren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin temsil edildiği Türkiye Özel Eğitim Kurumları Derneğinin genel kurulunda Başkanlığa Yunus Kılıç seçilirken Ortaca Coşku Özel Eğitim Kurumu kurucusu Mehmet Tan'da Tanıtım ve Medya sorumlusu olarak genel başkan yardımcılığına seçildi.

        Tan yeni görevi nedeni ile yaptığı açıklamada; ''Bizi bu göreve layık gören özel eğitim kurumları temsilcilerine teşekkür ederim. Görev süremiz içerisinde yapacağımız çalışmalarla özel eğitim kurumlarına layık olmaya çalışacağız. Allah utandırmasın'' dedi.

        Genel Kurulda Genel Başkanlığa Yunus Kılıç, yönetim kuruluna ise Merih Yangın, Yener Doğruer, Zuhal Odabaşı, Emrah Kiren, Saami Gülsuyu, Umut Başoğlu, Yeliz Ergin, Osman Demirci ve Mehmet Tan seçildiler.

        (CC-MB-Y)

        14.05.2017 23:39:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler