Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkale'de ahır denetimi

        (Fotoğraflı)

        Engin Ertürk

        VAN (İHA) - Van'ın Başkale Ziraat Odası, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Desteklemesi kapsamında yapılan ahırlarda incelemelerde bulundu.

        Başkale Ziraat Odası Başkanlığı, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Desteklemesi kapsamında yapılan 45 ahır projesini çiftçilerle yerinde inceledi. Çiftçilere yeni projeler hakkında açıklamalarda bulunan tarım danışmanı Tamer Gür, her zaman çiftçilerin yanında olacaklarını söyledi. Gür, 2017 yılı için de 150 tane ağır ve benzeri proje başvurusu daha yaptıklarını ifade etti.

        Programa katılan Gökhan Bayar, Zeynep Öze, Fatma Oğuz ve Sibel Özdel ise çeşitli projeler hakkında çiftçileri bilgilendirdiler.

        Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan ise, ellerinden gelen tüm imkanları hem çiftçiler hem de Başkale halkına sunacaklarını belirtti.

        (EE-MSA-Y)

        15.05.2017 10:30:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler