Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkücü gençlerden şehit aileleri ve huzurevine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim Ülkü Ocakları üyeleri Anneler Gününü unutmadı. Şehit annelerini ziyaret eden gençler, Didim huzurevindeki huzur evi sakinlerinin de anneler gününü kutladı

        Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç ve beraberindeki ülkücü gençler Anneler günü dolayısıyla şehit annelerine ziyaretlerinde bulundu. Didim ve mahallelerinde yaşayan Şehit annelerinin evlerinde ziyaret eden ülkücü gençler annelere kırmızı karanfil vererek Anneler Gününü kutladı. Samimi ortamda geçen ziyarette şehit anneleri kendilerini ziyarete gelen gençleri sarılarak mutluluklarını dile getirdiler.

        Ülkücü gençler daha sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim huzurevinde kalan anneleri ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen gençler, huzurevi sakinlerine kırmızı karanfil verip günlerini kutladı.

        (HÇ-MB-Y)

        15.05.2017 10:58:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler