Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalleli anneler doyasıya eğlendi

        (Fotoğraflı)

        Bayram Kılınçer

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ergazi Mahallesi Muhtarı Emine Yıldız tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katıldı.

        Anneleri bu özel gününde yalnız bırakmayan Başkan Yaşar, kısa bir konuşma yaparak başta Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerin gününü kutladı. Yaşar, konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu koşullara dikkat çekerek, "Annelerimizin çektiği acıları, ızdırapları, tacizleri, geçim zorluklarını, çocuklarının sıkıntılarını, devlete teslim ettikleri çocuklarının şehit olarak kucaklarına verildiği günleri yaşıyoruz. Anneler Günü'nü ne kadar kutlamaya çalışsak da içimiz hep buruk kalıyor" dedi.

        Başkan Yaşar, "Hep birlikte herkesin eşit yurttaş olduğu cumhuriyeti el birliği ile yaşatacağız. Devlet kadınına sahip çıkmadığı müddetçe bu ülkenin kalkınması da, ilerlemesi de mümkün değildir. Bacılarımıza, kardeşlerimize, analarımıza hep beraber sahip çıkacağız. Siz de haklarınızı savunacaksınız, erkekler de sizin yanınızda sizin haklarınızı savunacak. Yenimahalle'de bunu yapmak için elimden geleni yapıyorum. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, şehit annelerimizin de ellerinden öpüyorum" dedi.

        Batıkent Andora Kokteyl Salonu'nda düzenlenen gecede, Yenimahalleli anneler canlı müzik eşliğinde gece boyu dans edip eğlendi.

        (BK-BT-Y)

        15.05.2017 11:01:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler