Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli anneleri boğaz turunda doyasıya eğlendi

        - Küçükçekmece Belediyesi'nden engelli çocuklar ve ailelerine boğaz turu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla engelli çocuklar ve anneleri için boğazda yemekli tur düzenledi.

        Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen boğaz turuna, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç ve çok sayıda engelli çocuk aileleri ile birlikte katıldı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutlayan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, "Başımızın tacı çok kıymetli annelerimizin anneler gününü kutluyorum. En kötü gününüzün böyle olmasını dilerken hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz ve annelerimizin üstümüzdeki emeğini hiç bir zaman unutmamalıyız'' dedi.

        Başkan Karadeniz'e teşekkür

        Boğaz turuna katılan ve programın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Kamer Cantimur; "Engelli oğlumla birlikte ailece çok güzel bir gün geçirdik. Küçükçekmece Belediyesi'nin çocuklarımıza ve engelli vatandaşlarımıza verdikleri değer ve önem hepimizi çok mutlu ediyor. Çok güzel bir organizasyon düşünülmüş başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum'' diyerek tüm annelerin anneler gününü kutladı.

        Müzik eşliğinde halay çektiler

        Başkan Yardımcısı Gönenç, tüm annelere çiçek dağıtırken, engelli çocuklarda illüzyon gösterisi ve palyaçolarla gönüllerince eğlenerek, çalan müzikler eşliğinde halay çektiler.

        (EY-BA-Y)

        15.05.2017 14:40:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler