Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atila Aydıner, annelere karanfil dağıttı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Başkan Atila Aydıner, Anneler Günü dolayısıyla Bayrampaşalı annelere karanfil dağıttı.

        Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Anneler Günü nedeniyle Demirkapı Caddesi'nde annelere karanfil dağıttı. Tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Aydıner, "Unutmayalım ki, hepimizin arzuladığı cennet anaların ayakları altındadır. Kadın anadır, kadın eştir, kadın kardeştir. Vefakar ve cefakar analarımız, eşlerimiz ve hanım kardeşlerimiz milletimizin bugünü ve geleceğidir. Yaşamın her anında bizleri onurlandıran, sabırla kutsal annelik görevini omuzlayan; merhametini, sevgisini ve emeğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başımızın tacı tüm hanım kardeşlerimize saygılı olalım, onlarla şiddetin değil, sevginin diliyle konuşalım" dedi.

        Özellikle kadınların büyük beğenisini toplayan etkinliğe Başkan Atila Aydıner'in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ve AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş ile vatandaşlar katıldı.

        (EY-ÖK-Y)

        15.05.2017 15:27:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler