Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekerek-Eymir yolu, karayolları yol ağına alındı

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, 28 kilometrelik Çekerek-Eymir yolunun karayolları yol ağına alındığının müjdesini verdi.

        Çekerek-Eymir karayolunun Ulaştırma Bakanlığı tarafından karayolları yol ağına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Başer, Yozgat'ta yolların standardının yükseltilmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını söyledi. Daha önce Aydıncık-Eymir yolunun da karayolları ağına alındığını hatırlatan Başer, 28 kilometrelik Çekerek-Eymir yolunun da yapılmasıyla bu güzergahtaki ulaşım standartlarının yükseleceğini belirtti.

        Yozgat-Ankara karayolunun tamamlanma aşamasında olduğunu da ifade eden Başer, Yozgat'ı hem kara hem demir hem de havayoluyla buluşturarak cazibe merkezi haline getireceklerini vurguladı.

        (BMG-UY-Y-)

        15.05.2017 16:40:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler