Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çelik, öğrencilerin resim sergisini gezdi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Şehit Halil Durmaz Ortaokulu öğrencileri 2016-2017 eğitim öğretim yılında çizmiş oldukları resimleri yapılan sergi ile sanatseverlerin beğenisine sundu.

        Bir AVM'de açılışı gerçekleştirilen resim sergisine; Vali Azmi Çelik, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, aileler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin sosyal faaliyetler içerisinde olmasına büyük önem verdiklerini söyleyen Vali Çelik, öğrencilerin kültürel ve sanatsal faaliyetlere de zaman ayırarak böyle güzel bir sergiyi beğeniye sunmalarının önemli olduğuna vurgu yaptı. Her insanın sanatsal bir yanı olduğunu dile getiren Vali Çelik, açılışta yaptığı konuşmada, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

        Açılış kurdelesini kesen Vali Çelik ve beraberindekiler daha sonra sergiyi gezdi. Sergideki resim çalışmalarını tek tek inceleyen Vali Çelik, öğrencilere ileri ki hayatlarında başarılar diledi.

        (İHA-MET-Y)

        15.05.2017 16:51:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler