Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Devlet Hastanesi'nde 2. Genel Cerrahi Uzmanı göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya Kamu Hastaneleri Birliği' ne bağlı Korkuteli Devlet Hastanesine ataması yapılan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Savaş Baba görevine başladı.

        Korkuteli Devlet Hastanesine ataması yapılan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Savaş Baba, hasta kabulüne başladı. Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Eke bu atama ile birlikte hastanenin genel cerrahi kadrosunun ikiye ulaştığını söyledi. Başhekim Eke, "Aramıza katılan Dr. Savaş Baba'ya görev hayatında başarılar diler, hastalarımız için faydalı olmasını temenni ederim" dedi. Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Savaş Baba ise Korkuteli Devlet Hastanesi'nde görev alacağı için mutlu olduğunu ve hastalara en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye çalışacağını belirtti.

        (AD-SÇ-Y)

        15.05.2017 17:38:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler