Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçükçekmece, Göller Arası Basketbol Turnuvası şampiyonu oldu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kuruyan göllere dikkat çekmek amacıyla Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göller Arası Basketbol Turnuvası'nda Küçükçekmece şampiyon oldu.

        Turnuvada, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konuşmasının ardından, Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, spor yazarı İsmet Badem, eski milli basketbolcu Ermal Kurtoğlu'na ve takım kaptanlarına hediye verdi. Turnuva öncesinde ünlüler karması ve basın karması gösteri maçı yaptı. Burdur Gölü kıyısında bulunan basketbol sahasında gerçekleşen turnuvada 4 grupta 14 takım mücadele etti.

        Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt ve 10 kişilik sporcusu ile ilçeyi temsil eden Küçükçekmece Belediyesi basketbol takımı oynadığı 6 maçta 1 yenilgi aldı. Final maçında Küçükçekmece Gölü-Tuz Gölü'nü 13-7 skorla mağlup ederek, turnuvanın şampiyonu oldu.

        Dereceye giren takımlar; 1'nci Küçükçekmece Gölü, 2'nci Tuz Gölü, 3'üncü Abant Gölü.

        (HB-BA-Y)

        16.05.2017 09:51:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler