Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklarlı kadınlar Ankara turunda

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Ayyıldız, Hüma Sultan ve Saray Hanım Evi üyeleri, Başkent turunda Ankara'nın tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde gezip gördü.

        Başkent Ankara'nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezen Pursaklarlı kadınlar keyifli bir gün geçirdi. Sosyal ve kültürel belediyecilikte öncü olan Pursaklar Belediyesi, ilçe halkını ülkenin tarihi ve doğal güzellikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bir yandan Çanakkale, Konya, Bursa, Şanlıurfa gezileri düzenleyen Pursaklar Belediyesi, bir taraftan da Beypazarı, Kızılcahamam ve merkez ilçelere gezi düzenleyerek vatandaşları Türkiye'nin güzellikleriyle buluşturuyor. Daha önce Anıtkabir, Hacı Bayram, Gençlik Parkı, Altınpark gezileri düzenleyen hanım evleri bu kez Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuna katılarak Hacı Bayram Camii, Ankara Kalesi, Aksekili Camii, Ankapark ve Harikalar Diyarını gezisi ile Başkent'i turladı. Günün yorgunluğunu ise Harikalar Diyarında piknik yaparak attı.

        Kültür gezileriyle doğal ve tarihi güzellikleri yerinde gören kadınlar, Büyükşehir Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi'ne teşekkür etti.

        (BC-SO-Y)

        16.05.2017 10:25:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler