Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziemir'de kursiyerin resim sergisi tam not aldı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de, Gaziemir Belediyesinin resim kursiyeri Birgen Varnalıer'in karışık teknikle çizdiği resimler, belediye binasının 2. katında düzenlenen sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

        48 farklı branşta düzenlediği kurslarla onlarca insana katkı sağlayan Gaziemir Belediyesi, kursların yanı sıra sergilerle de sanatçılara ve sanatseverlere destek olmaya devam ediyor. Belediyenin düzenlediği resim kursuna katılan kursiyer Birgen Varnalıer'in karışık teknikle çizdiği resimler de Gaziemir Belediyesinin desteğiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Birgen Varnalıer'in belediye hizmet binasının 2. katındaki kişisel resim sergisinin açılışını Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Barış Çağlar Çelik, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte yaptı. Sanatçının büyük emekler sonucu ürettiği eserlere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Anadolu insanın yaşantısı, portre, mimari yapılar ve hayvan figürlerinin işlendiği eserler sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

        (HG-Y)

        16.05.2017 10:39:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler