Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Torbalı'da şehit ailesine şehadet belgesi verildi

        (Fotoğraflı-Görüntülü)

        İZMİR (İHA) - Hakkâri'nin Çukurca İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda yaralanıp, kaldırıldığı hastanede şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ınİzmir'in Torbalı İlçesi'nde yaşayan ailesine şehadet belgesi teslim edildi.

        Şehit ailesinin yaşadığı Karaot Mahallesi'ndeki evine giden İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile üst düzey askeri yetkilileri şehit babası Hamdi Şenözüar, annesi Fatma Şenözüarve 9 aylık hamile eşi Melek Şenözüarkarşıladı. Törende kendisi de asker olan şehidin ağabeyi Rıdvan Şenözüar'da hazır bulundu.

        İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Şehadet belgesini şehidin eşi Melek Şenözüar'a verirken evde bulunan protokol ile şehit yakınlarının gözyaşlarına boğuldu gözlendi.

        Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar Nisan 2017'de Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kaletepe ile Hantepe üs bölgeleri arasında PKK'lı teröristler tarafından askeri araca roketatarlı saldırı sonucu yaralanmış daha sonra kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

        Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın adını öğrenim gördüğü liseye verdiklerini belirtti.

        (MD-Y)

        16.05.2017 10:45:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler