Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İpekyolu Belediyesinden müzik dinletisi

        (Fotoğraflı)

        Atilla İdiz

        VAN (İHA) - Van'ın İpekyolu Belediyesi ve Van Türk Musiki Derneği tarafından 'Gençlerle sanat musikisi' etkinliği düzenlendi.

        Merkez İmam Hatip Lisesinin konferans salonunda gerçekleşen müzik dinletisine AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu, İpekyolu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Arslan, Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürü Süleyman Yavuzer ile çok sayıda sanatsever katıldı. Burada bir konuşma yapan İpekyolu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Arslan, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ün sanatsal ve kültürel alanda başlattığı etkinliklerin büyük takdir topladığını ve bu tür faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

        Dilşan Aslan şefliğinde birbirinden güzel Türk Sanat Müziği parçalarını seslendiren Van Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan 'Gençlik Korusu', dinleyicilere güzel bir gece yaşattı.

        (ATL-MSA-Y)

        16.05.2017 10:46:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler