Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye Belediyesi şampiyon oldu

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi U-14 Kız Basketbol Takımı il birincisi oldu.Burhaniye Belediyesi U-14 Kız Basketbol Ekibi, Körfez bölgesinde rakiplerini geride bırakarak geldiği Balıkesir İl Birinciliği Müsabakasında, Edremit Belediyesi Gürespor ekibini zorlu geçen bir maç sonucunda 43-42 yenmeyi başardı.

        İl birinciliği kupasını, maçı izleyen Belediye Başkan Uysal'a hediye eden U-14 takımı, kupa sevincini, Başkan Uysal ile birlikte yaşadı.. Antrenör Özlem Köle liderliğinde Eskişehir'de 16-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Balıkesir'i temsil edecek olan Burhaniye Belediyesi U-14 Kız Basketbol Takımı buradan da başarı ile dönmek için Başkan Uysal'a söz verdi.

        (FT)

        16.05.2017 15:13:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler