Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        90 iş adamı yatırım için Erzurum'da

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Kaya

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'a yatırım amaçlı gelen iş adamları Ağustos 15'te açılması planlanan MNG Mall'ı gezerek bilgiler aldılar.

        Erzurum Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine Erzurum'a gelen 90'a yakın iş adamı havaalanında mehteran takımı ve bar ekibi ile karşılandı. Bar ekibinin gösterilerini izleyen iş adamları daha sonra Ağustos 15'te açılması planlanan MNG Mall'ı gezerek bilgiler aldılar.

        MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Aydoğan Süer, Erzurum'a yatırım için gelen iş adamlarına Anadolu'nun en büyük alışveriş mağazası olan MNG Mall'ın özelliklerini ve kimlerin yatırım yaptıklarını anlattı. MNG Mall'ı gezen iş adamları Doğu Anadolu'da yapılan böyle bir yatırımın çok önemli olduğunu söyleyerek, "Buraya gelecek olan firmalar Doğu Anadolu Bölgesine umut ışığı olacak. Birçok özel firmanın da yer alması Erzurum'a yatırım için çok önemli olacaktır" dediler.

        MNG Mall'ı gezen iş adamları daha sonra Erzurum protokolüyle beraber yemek için Palandöken Kayak Merkezine geçtiler.

        (SK-AT-Y)

        16.05.2017 16:24:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler