Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Aşk Taş Olsun" sergisi Maltepe'de açıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, sanatçı Gülden Karatekin'in "Aşk Taş Olsun" isimli taş boyama sergisine ev sahipliği yaptı.

        Sanatçı Gülden Karatekin'in "Aşk Taş Olsun" isimli taş boyama sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde açıldı. Uzun yıllar seramik üzerine çalışmalar yapan sanatçı, yağlı boya ve suluboya resim çalışmalarına taşı da ilave etti.

        Sergide sanatçının, Maltepe'nin ve Maltepe Belediyesinin simgesi Bakireler Anıtı çalışması da yer aldı. Karatekin'in kendine özgü yorumuyla yer verdiği natürmort tabloları, İstanbul'un Galata ve Beyoğlu semtlerini resmeden çalışmaları ve manzara tabloları, ziyaretçilerin beğenisini topladı. Sergide taşların tuval olarak kullanıldığı çalışmalar da ilgi topladı. Gülden Karatekin'in sergisi, 21 Mayıs'a kadar Galeri Maltepe'de ziyarete açık olacak.

        (HB-MK-Y)

        17.05.2017 09:33:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler