Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarlar'da masa futbolu turnuvası

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, kurumlar ile vatandaşlar arasında kaynaşmayı sağlamak ve daha sağlıklı iletişim kurulması amacıyla masa futbol turnuvası düzenlendi.

        Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa futbolu turnuvası Pazarlar Meslek Yüksekokulu spor salonunda düzenlendi.

        Yapılan Masa futbolu turnuvasında birinciliği Mehmet Çatal ve Kadir Jöntürk, ikinciliği Serkan Çatal ve Ali vurgun, üçüncülüğü ise Mehmet Ali Coşkun-Yusuf Korkmaz oldu.

        Turnuvada dereceye girenlere kupalarını ve madalyalarını Pazarlar Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Çakır verdi.

        Pazarlar Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Çakır, "Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği masa futbolu turnuvası sona erdi. Turnuvalara katılan herkese teşekkür ederim" dedi. (MB-EFE)

        17.05.2017 12:13:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler