Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASEV Orkestrası hayran bıraktı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) Orkestrası müzikseverler için muhteşem bir konsere daha imza attı.

        Aliağa Belediyesi'nin kültür sanat faaliyetleri kapsamında düzenlediği 'Parkta, Sokakta, Sanat Aliağa'da' etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Avcı Ramadan Çocuk Oyun Rekreasyon Alanı'nda sahne alan ASEV Orkestrası, Aliağalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Davulda Alper Pekşen, basgitarda Murat Kosacı, kemanda Samet Kayhan, klasik gitarda Murat Türüoğlu, elektrogitarda Tuğrul Çimen, bağlamada Onur Haskan, vokalde Hande Ülker Şen ile Onur Yılmaz'ın yer aldığı orkestra, muhteşem sahne performansıyla Aliağalıları kendine hayran bıraktı. Hande Ülker Şen ile Onur Yılmaz'ın seslendirdiği kimi zaman duygusal kimi zamanda hareketli parçalar, serin havaya aldırış etmeden Avcı Ramadan Çocuk Oyun Rekreasyon Alanı'na akın eden müzikseverlerin adeta içini ısıttı.

        "Konserlerimize devam edeceğiz"

        Sahne almaktan, şarkı söylemekten ve Aliağalılarla birlikte olmaktan çok büyük keyif aldıklarını belirten ASEV Orkestra Şefi Onur Yılmaz, "Yaz sezonu boyunca da burada olacağız. Konserlerimize devam edeceğiz. Soğuk havaya rağmen bu akşam bizleri yalnız bırakmayan seyircimize çok teşekkür ediyorum. 19 Mayıs'ta gençlik şöleninde yine burada konser vereceğiz. Tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

        (CA)

        17.05.2017 12:15:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler