Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lise Tanıtım Günleri Etkinliği yoğun ilgi gördü

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Lise Tanıtım Günleri etkinliği Kirazlı Metro İstasyonu Otoparkı'nda açıldı. Etkinlikte 26'sı devlet lisesi, 18'i özel eğitim kurumu olmak üzere 48 Anadolu Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Liseleri, Anadolu İmam Hatip Liseleri, Fen ve Anadolu Liseleri ile Temel Liseler ve diğer okulların stantları yer aldı. Öğrenciler, stantlardaki yetkililerden okullarla ilgili bilgi aldı.

        Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Lise Tanıtım Günleri'nde Temel Orta Öğretime Geçiş Sınavına (TEOG) giren sekizinci sınıf öğrencileri özel ve resmi okulların açtığı stantlara akın etti. Öğrenciler, okul yetkililerinden tercih edecekleri okullarla ilgili bilgi aldı.

        Bağcılar Kirazlı Metro İstasyonu Otoparkı'nda düzenlenen Lise Tanıtım Günleri'nde bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, öğrencilerin doğru tercihler yapmaları için projeleri hizmete sunduklarını belirtti. "Geleceğin Senin Seçiminde" temasıyla başlattıkları "Lise Tanıtım Günleri" projesinin 3'üncüsünü gerçekleştirdiklerini hatırlatan Çağırıcı, öğrencilere başarılar dileyerek, "Başarılı olmanın yanı sıra özgüvenli ve idealist olun, o zaman önünüzde duracak hiçbir engel yoktur. İnşallah, girmiş olduğunuz TEOG Sınavından gönlünüzdeki okula girebileceğiniz puanı alırsınız" şeklinde konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da Bağcılarlı öğrencilerin ilçedeki okullarda eğitim görmesinin önemine dikkat çekti. Yılmaz, öğrencilerin doğru tercih yapabilmesi için düzenledikleri etkinliğin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Okul yetkilileri öğrencileri bilgilendirdi

        Konuşmaların ardından Başkan Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz stantları gezerek yetkililerden okullarla ilgili bilgi aldı. 4 gün süren etkinlikte 26'sı devlet lisesi, 18'i özel eğitim kurumu olmak üzere 48 Anadolu Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Liseleri, Anadolu İmam Hatip Liseleri, Fen ve Anadolu Liseleri ile Temel Liseler ve diğer okulların stantları yer aldı. Öğrenciler, stantlardaki yetkililerden okullarla ilgili bilgi aldı.

        (HB-ÖK-Y)

        17.05.2017 12:52:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler