Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adrenalin tutkunları Forum Bornova'da

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Forum Bornova'nın bu yıl 9. kez ev sahipliği yapacağı Forum Adrenalin Festivali başlıyor. 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival ünlü modeller Ebru Öztürk ve Tuğba Melis Türk'ün katılımıyla renklenecek. 4 gün sürecek festivalde ünlü markaların son model otomobilleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

        İzmir'in en prestijli alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, ziyaretçilerine alışverişin ötesinde deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Forum Bornova ilk günden beri büyük ilgi gören "Forum Adrenalin Festivali"nin 9.sunu bu yıl 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

        Otomobilseverler de festivalde

        18 Mayıs Perşembe günü ünlü modeller Ebru Öztürk ve Tuğba Melis Türk'ün katılımıyla renklenecek festival 4 gün boyunca otomobil severleri bir araya getirecek.

        Forum Bornova ve Rönesans Model Ajans işbirliği ile gerçekleştirilecek festival boyunca Nissan-Artkıy, KIA-Özemirler, Toyota-Borovalı, Ford-Arkas, Citroen-Kavuklar marka otomobillerin son modelleri sergilenecek.

        Forum Bornova herkesi bu heyecana ortak olmaya davet ediyor.

        (MD-Y)

        17.05.2017 16:04:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler