Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karadeniz'de kürek yarışları yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında kürek yarışları yapıldı.

        Akçakoca Limanında gerçekleştirilen kürek yarışlarında, katılımcılar bitiş çizgisine ilk ulaşmak için kıyasıya mücadele etti. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın ilçede dolu dolu yaşandığını söyledi. Yemenici, "Geçen yıl son 30 yılın en iddialı kürek yarışlarını gerçekleştirdik. Bu yıl Gençlik Haftası kapsamında da kürek yarışları düzenledik. Kıyasıya mücadele sürüyor, vatandaşlarımız da burada yarışları takip ediyor. Gördüğümüz kadarıyla genç kardeşlerimiz küreğe biraz yabancılar, bu kapsamda da bu yarışlardan sonra kürek eğitimi vermeyi düşünüyoruz. 1 Temmuz Denizcilik Festivali'nde çok daha güçlü kürek yarışları yapmayı planlıyoruz. Dolu dolu bir festival programı hazırlıyoruz" dedi.

        Yarışlar sonucunda, Akçakoca Barbaros Anadolu Lisesi birinci, Akçakoca Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Akçakoca Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

        (TT-AY)

        17.05.2017 17:13:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler