Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez protokolü iş yeri açılışında buluştu

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, ilçede yeni hizmete giren bir iş yerinin açılışına katıldı.

        Körfez protokolü, ilçede hizmete giren bir iş yerinin açılışında bir araya geldi. Körfez Mimar Sinan Mahallesi'nde hizmete giren mağazanın açılışına Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez Ticaret Odası Başkanı Başkanı Sibel Moralı, AK Parti Körfez İlçe Yöneticileri, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun katıldı. Protokolün katılımıyla kesilen açılış kurdelesinin ardından heyet mağazayı gezerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

        Açılışta konuşan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, "Acımız büyük, şehidimiz var. Türkiye'nin büyümesine engel olmak isteyen terör örgütlerine rağmen her gün yeni bir iş yerimizi hizmete açıyoruz" ifadelerini kullandı.

        (GY-Y)

        17.05.2017 17:14:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler