Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da Arapça kurslarına yoğun ilgi

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evindeki çok sayıda kadın 160 saatlik eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Arapça 2 sertifikalarını aldı.

        Hanım Evindeki 160 saatlik Arapça kursuna katılan kadınlar emeklerinin karşılığını aldı. İkinci kuru da başarıyla tamamlayan hanımlar için mini sertifika töreni düzenledi. Törenle sertifika alan kursiyerler, yeni bir dil öğrenmenin mutluluğu içinde oldukların belirterek "Hanım evlerinde İngilizce, Arapça, Osmanlıca gibi çok sayıda dil kursu ile kendimizi geliştiriyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin ve ekibine teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını ifade etti.

        Eğitimden kültüre, sağlıktan spora birçok alanda hizmet veren Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri, bugüne kadar binlerce kadına mesleki eğitim vererek sertifika sahibi yaptı.

        (JA-BT-Y)

        17.05.2017 17:27:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler