Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Corporate Games Yarışlarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi

        (Fotoğraflı)

        Emrah Kuş

        İSTANBUL (İHA) - Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinin 16 farklı spor branşıyla yarıştığı Corporate Games yarışlarında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

        Fatih Belediyesinin ana sponsorluğunda bu yıl 15'incisi düzenlenen Corporate Games yarışları sona erdi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 28 şirketten 322 katılımcının 16 farklı branşta iki gün boyunca mücadele ettiği yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Fatih Belediye binasında yapılan organizasyonla plaketlerini alan sporcular, Başkan Mustafa Demir'e teşekkür etti.

        "Amacımız Haliç'i su sporları merkezi haline dönüştürmek"

        Fatih Belediyesi olarak sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bu projeyi bir sosyal sorumluluk projesi olarak kabul ediyoruz. Farklı branşlarda çalışan şirketlerin bir araya gelmesine de vesile olması açısından hepinizi tebrik ediyoruz. Başta Corporate Games'in yöneticileri olarak, bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlar olarak ben gerçekten sizlere teşekkür ediyorum. Bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük gurur ve memnuniyet duydum. Bizim zaten Haliç'le ilgili böyle bir hayalimiz vardı. Ulusal veya uluslararası böyle fırsatları da değerlendiriyorduk. Amacımız; bin yıllardır duran Haliç'i su sporları merkezi haline dönüştürmek. Özellikle de gençleri su sporlarına, eğilimlerini o yönde, onları cesaretlendirmek için çalışmalarımız var. Sizler belki de Türkiye'nin en iyi şirketlerinde en iyi yerlerde koştururken, hizmet ederken, üretime katkıda bulunurken, kendi alanınızda gurur verici işler yaparken kendiniz için yaptığınız bu gayretleri, bu koşuşturmayı, bu başarıyı tebrik ediyorum" diye konuştu.

        (HB-mk-y)

        18.05.2017 09:21:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler