Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Ramazan ayına hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Bayram Kılınçer

        ANKARA (İHA) - Ramazan ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da Mamak'ta coşkulu geçecek. On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının manevi atmosferine uygun etkinliklerle vatandaşın karşısına çıkmaya hazırlanan Mamak Belediyesi hazırlıklarına hız verdi.

        Unutulmaya yüz tutmuş mahalle kültürünü yeniden yaşatan ve mahalle sakinlerini bir araya getiren "Mahallede İftar Var" etkinliği bu yıl 27 farklı noktada 41 mahalleyi kapsayacak şekilde düzenlenecek. Geçtiğimiz sene 110 bin kişiyi iftar sofrasında ağırlayan Mamak Belediyesinin bu yılki hedefi 150 bin kişiye ulaşmak. Komşuluk ilişkilerini güçlendiren iftar sofraları ile aynı mahallede oturup, birbirini tanımayan insanlar aynı sofrada buluşacak. İftar sofralarının yanı sıra Ramazan eğlenceleri de bu yıl yine mahallelerde yerini alacak.

        Mamak Belediyesi Ramazan ayında çocukları da unutmadı. İftar sonrası mahallelerde çocuklar için eğlenceler ve yarışmalar düzenlenecek. Mahalle iftarlarında çocuklar ve ailelerine pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve şerbeti ikram edilecek.

        (BK-BT-Y)

        18.05.2017 10:31:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler