Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bornova'da vatandaşların kalp yaşları hesaplandı

        (Fotoğraflı)

        Abdülaziz Baydilli

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Bornova ilçesinde Kadın Kalbine Hanımeli Platformu inisiyatifinde Forum Bornova işbirliğiyle Dünya Hipertansiyon Günü etkinliği düzenlendi. Etkinlikler kapsamında katılımcıların tansiyon ölçümleri yapılarak özel bir uygulama ile kalp yaşları hesaplandı.

        Kadın Kalbine Hanımeli Platformu inisiyatifinde Obezite, Hipertansiyon, Diyabetle Mücadele ve Uyumlu Yaşam Derneği, Türk Kardiyoloji Derneği, Ateroskleroz Derneği ve Forum Bornova işbirliği ile Forum Bornova'da Dünya Hipertansiyon Günü etkinlikleri düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde Forum Bornova ziyaretçilerinin tansiyon ölçümleri yapılarak özel bir uygulama ile "Kalp Yaşları" da hesaplandı. Sonuçlar çıktı olarak katılımcılara bir bilgilendirme broşürü ile birlikte verildi. Bunların yanı sıra, Kadın Kalbine Hanımeli Platformu adına Prof. Dr. Meral Kayıkçıoğlu ve Prof. Dr. Dilek Ural, Forum Bornova'daki etkinlik salonunda hipertansiyon ve hipertansiyona bağlı kalp ve damar hastalıkları konusunda bilgi vererek, teşhis ve tedavide kadınlarla ilgili yöntem ve pratiklerin geliştirilmesi için önerilerde bulundu.

        (AB-ÖA)

        18.05.2017 12:42:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler