Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evlilik vaadi ile dolandırıcılık yapan Suriyeli kadın tutuklandı

        Şeref Kahraman

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de evlilik vaadi ile 33 yaşındaki adamdan 2 adet altın bilezik, 1 çift altın küpe ve 1 adet altın yüzüğü alıp kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalanan 22 yaşındaki Suriyeli kadın tutuklandı.

        Talas ilçesi, Başakpınar, Yıldıztepe Mahallesi'nde 17 Mayıs'ta saat:01.15'te meydana gelen olayda, kendini Ula olarak tanıtan ve sonradan üzerinde Ula Asaid adına düzenlenmiş kimlik çıkan Suriye doğumlu 22 yaşındaki Duri Z., evlenme vaadiyle kandırdığı 33 yaşındaki Y. S.'dan aldığı 2 adet altın bilezik, 1 çift altın küpe ve 1 adet altın yüzüğü aldı.

        Suriyeli kadın, altınlarla birlikte kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalandı.

        Gözaltına alınan şüpheli kadın Duri Z., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'dolandırıcılık' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (AÖ-Y)

        18.05.2017 13:17:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler