Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zile'de mezuniyet coşkusu

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

        Tokat'ın Zile ilçesinde Hasan Sevinç Spor Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Zile Kaymakamı Adnan Tezcan, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Zile Garnizon Komutanı Hüseyin Direk, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Öcal ile birlikte öğrencilerin aileleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Durali Mendil, Gaziosmanpaşa Üniversitesinin kapılarının mezun ettikleri öğrencilere her zaman açık olacağını ifade ederek,"Hepinize "Güle Güle" derken, tekrar görüşmek dileğinde de bulunmak istiyoruz. Çünkü çalışan, mücadele eden, azimli ve kararlı olan herkesin yolu mutlaka bir gün kesişir" dedi.

        Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidine ise,"Vicdanı ve irfanı hür nesillerin yetişmesi ülkemizin geleceği açısından son derece büyük bir önem taşımaktadır. Gençlerimizi tebrik ediyor çalışma hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

        Zile Kaymakamı Adnan Tezcan ise öğrencilerin aldıkları eğitimin kendilerine, devlete ve millete hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

        (Nİ-UY-Y-)

        18.05.2017 16:42:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler