Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp'e İETT'den yeni hat

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vatandaşlardan gelen talepleri birer birer değerlendirerek çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Başkan Aydın'ın girişimleriyle İETT, Akpınar-Arnavutköy arasında hizmet verecek yeni bir otobüs seferi başlattı.

        Başkan Aydın'ın girişimleriyle İETT, vatandaşların mağduriyetini gidermek adına, Akpınar - Arnavutköy arasında yeni otobüs seferi başlattı. Akpınar'dan kalkacak otobüs; Manyas Sokak, Gölet Mevkii, Akpınar Yolu, İhsaniye Kavşağı ve İhsaniye Köyü duraklarından geçerek Arnavutköy'e gidecek.

        336 AK sefer numaralı Akpınar - Arnavutköy Peronlar otobüs seferleri; iş günlerinde Akpınar'dan sabah saat 07.00'de, pazar günleri ise seferler 08.00'de başlayacak. Yine Akpınar'dan son seferler iş günlerinde 20.45'te, pazar günleri 21.00'de gerçekleşecek. Arnavutköy'den ise, seferler iş günlerinde sabah saat 06.20'de, cumartesi günleri 07.50'de, pazar günleri de 08.50'de başlayacak. Son sefer ise iş günlerinde ve pazar günleri 21.50'de gerçekleşecek.

        (EY-ÖZ-Y)

        18.05.2017 18:12:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler