Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerden yıl sonu gösterisi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencileri tarafından yıl sonu gösterisi düzenlendi.

        Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa Bilecik Bahçelievler Anaokulu Müdürü Sevgi Uğurlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Programda konuşma yapan Bilecik Bahçelievler Anaokulu Müdürü Sevgi Uğurlu, öğrencilerin hepsinin kendisi için birer inci tanesi olduklarını belirterek, "Çocuklarımızı öz güvenleri gelişmiş, paylaşımcı, sosyal ve mutlu bireyler olarak bu topluma kazandırmak en büyük hedefimizdir. Okul öncesi eğitimde temel amaç çocuklara davranış kazandırmaktır. Çağdaş eğitim modelinin aslıda budur" dedi.

        Konuşmanın ardından anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu gösterilerinin ardından, öğrencilerin kep atmasıyla program sona erdi.

        (CKT-DA-Y)

        18.05.2017 18:16:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler