Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal'da 19 Mayıs töreni

        - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, anıta çelenk bıraktı

        (Fotoğraflı)

        Cenk İşver

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe meydanındaki Atatürk anıtı önünde tören düzenlendi. Törende Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, anıta çelenk bıraktı.

        Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kartal Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı önünde tören düzenledi. Törene, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar ve belediye çalışanları ellerinde bayraklarla Kartal Meydanı'na yürüdü. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün Atatürk anıtının önüne çelenk bırakmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

        Törende bir öğrenci şiir okudu. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

        (Cİ-HB-Y)

        19.05.2017 11:13:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler