Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankaya'da ilk kutlama Çayyolu'nda yapıldı

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Çayyolu Ata Park'ta düzenlenen törenle başladı.

        Çankaya'da 19 Mayıs Bayramı ilk kutlama etkinlikleri sabah saat 10.00'da Çayyolu Ata Park'ta yapıldı. Çankaya Belediyesi, Çayyolu Platformu, Atatürkçüler Derneği, Çayyolu CHP temsilciliği tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakma töreniyle başlayan etkinlik, bandolu yürüyüşle sona erdi.

        Gençlik adına törende konuşan Işıkhan Kaya, bu 19 Mayıs'ta Atatürk'ü anma kısmının daha çok önem taşıdığına dikkat çekerek, "Atatürk'ün manevi şahsiyetine, ilke ve değerlerine saldırıların giderek arttığı bir dönemde gençlik Atatürk'ü daha çok anmak ve anlamak durumundadır" diye konuştu.

        Birçok sivil toplum kuruluşunun ve çok sayıda Çayyolu sakininin katıldığı tören, yağmurlu havaya rağmen oldukça coşkulu geçti. Törene Çankaya Belediye Başkan Yardımcıları Anıl Sevinç ve Yasemin Asil, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katıldı.

        (BC-BT-Y)

        19.05.2017 13:48:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler