Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kargı'da 19 Mayıs Kutlamaları

        (Fotoğraflı)

        Turan Ozan Acar

        ÇORUM (İHA) - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum'un Kargı ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

        Kutlamalar Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine İlçe Garnizon Komutan Vekili J.Kd.Bçvş. İsmail Balaban, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin, İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Karakuş, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hasan Çiftlik, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunulmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Kutlamalar ilçe stadyumundaki kutlama programı ile devam etti.

        19.05.2017 17:11:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler