Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Demir'den FETÖ iddialarına yalanlama

        Hamza Kabasakal

        ANKARA (İHA) - AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, kendisinin ve ailesinin FETÖ'den gözaltına alındığı iddialarını yalanladı.

        Sosyal medyada AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ve ailesinin Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alındığı iddialarına sert bir şekilde yalanlayan AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, kendisine iftira atıldığını ve bu iftirayı atanlar ile yargı önünde hesaplaşacağını belirtti. Demir, yaptığı açıklamada, "Bugün kim tarafından atıldığı tarafımızca çok iyi bilinen, art niyetli, rantçı, insanlıktan nasibini almamış, gözü sadece haramda olan, şeref ve haysiyet yoksunu bir grup çapulcu tarafından benim ve ailemin gözaltına alındığına dair asılsız ve hiç bir dayanağı olmayan iftiraya maruz bırakıldım. Gerekli hukuki işlemlere başlayacağımı belirtirim" ifadelerini kullandı.

        (HK-ÖZ-Y)

        19.05.2017 23:50:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler