Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Musiki Derneği'nden "Yaza Merhaba'' konseri

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece Musiki Derneği, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konserle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

        CRR Türk Müziği Topluluğu sanatçısı Gizem Coşkun'un solist olarak sahne aldığı konsere, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu ile birlikte çok sayıda müziksever katıldı. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde şef Erol Ünal yönetimindeki koro, "Hüzzam Faslı ve Yaz Şarkıları'' repertuarından eserler seslendirdi.

        "Çok çaba sarf ettik''

        Küçükçekmece Musiki Derneği Korosu Şefi Erol Ünal; "Küçükçekmece'de birçok kez konser verdik. Bu konserlere çok emek ve çaba sarf ettik. Koromuz her zaman özveriyle çalışmalarını sürdürdüler. Salonların böyle dolu olması bizim için büyük bir mutluluktur. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi.

        Yaz şarkılarının seslendirildiği konser de koro; "Acemişiran, Acemikürdi, Uşşak, Kürdili Hicazkar, Hicaz-Uzzal, Nihavend'' makamlarından eserler okudu. "Geldi Yine Güzelim Yaz'' şarkısı da müzikseverlerden büyük alkış aldı.

        Misafir Solist Gizem Coşkun ise konserde; "Bûselik ve Nihand" makamlarının yanı sıra "Yalçın Tura, Vecdi Bingöl, Behçet Kemal Çağlar ve Nedim'e'' ait eserleri seslendirdi. Konser sonunda ise, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Müftüoğlu, sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

        (ÖY-ÖK-Y)

        21.05.2017 11:26:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler