Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOBB Genel Kurulu toplanıyor

        - İzmirli sanayicileri EBSO'nun heyeti temsil edilecek

        İZMİR (İHA) - Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) 35 kişilik heyeti, Ankara'da 23-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'nda İzmirli sanayicileri temsil edecek.

        TOBB 73. Genel Kurulu, 23-24 Mayıs tarihlerinde Ankara'da toplanıyor. 81 vilayetten TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayacak Genel Kurul, öğleden sonra TOBB delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Başbakan Binali Yıldırım, ilgili bakanlar, ana muhalefet Partisi ve muhalefet partisi lider ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek hizmet şeref belgesi ve plaket töreni ile devam edecek. Genel kurulun ikinci gününe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı beklenirken, İzmirli sanayicileri EBSO'nun 35 kişilik heyeti temsil edecek. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar da, TOBB 73. Genel Kurulu'nun İzmir ve çevre oda, borsa temsilcilerinin geniş katılımı ile gerçekleşeceğini belirterek, başarılı bir genel kurul temennisinde bulundu.

        (CA)

        21.05.2017 11:51:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler