Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe- Olympiakos Final Four Finali Kartal Meydanı'nda izlendi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kartal Meydanı'nda THY Avrupa Ligi Final Four'un şampiyonluk maçını dev ekranda yayınladı.

        Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 yenerek şampiyon olduğu karşılaşmayı Kartallılar, Kartal Meydanı'na kurulan dev ekranda izledi. Sosyal medyada oluşturulan kampanya ile ülke genelinde birçok il ve ilçede dev ekranlar kuruldu. Taraftarların sosyal medyadaki çağrısına Kartal Belediyesi'nden de olumlu cevap geldi. Kartal Belediyesi, sosyal paylaşım sitesi hesabından Kartal halkını Kartal Meydanı'na davet etti. Kartallılar, şampiyonluğu İzmir Marşı ile Fenerbahçe Marşları söyleyerek ve Meşaleler yakarak kutladı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri de Kartal Meydanı'nda vatandaşlar ile maçı izledi.

        (EY-ÖK-Y)

        22.05.2017 15:12:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler