Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı'nda Camiler Ramazana hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesi tarafından 3 yıl önce kurulan Cami Temizleme ekibi, Ramazan ayı öncesi çalışmalarına hız verdi. 5 kişilik temizlik ekibi, Ramazan ayına sayılı günler kala ilçe genelinde 58 Camii ve 2 Mescit de temizlik yapıp gül suyu ile yıkıyor.

        Döşemealtı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede bulunan Camii ve Mescitlerde temiz çalışmasına hız verdi. İbadethanelerde halıları yıkayan, kapı, pencere ve ayakkabılıkları silen, Cami temizleme ekibi, mihrab, minber, vaaz kürsüsü, camlar, şadırvan, abdesthane, tuvaletler ve bahçeler olmak üzere ilçede bulunan cami ve mescitleri baştan aşağıya temizliyor. Ekipler ayrıca her temizlik sonrası camilere gül suyu sıkıyor.

        58 Cami ve 2 Mescit düzenli temizleniyor

        Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in isteğiyle kurulan Cami Temizleme ekibi iş programı dahilinde İlçe genelinde bulunan 58 Cami ve 2 Mescit'in tamamın da sürdürdüğü çalışmalar ile ibadethanelerin sürekli temiz kalması sağlanıyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        23.05.2017 10:22:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler