Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası Belediyesi'nden vatandaşa uyarı

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi, 2017 yılına ait Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin 31 Mayıs Çarşamba gününe kadar ödenmesi gerektiği kaydedildi.

        Dilovası Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için, ödemelerini son ödeme tarihinden önce yapmaları uyarısında bulunuldu. Yetkililer, "Dilovası'nda Emlak Vergisi birinci taksit yatırma süresi 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü son bulacak. Yasa gereği vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için Emlak Vergilerinin taksitlerini mesai bitimine kadar yatırmaları gerekmektedir. Veznelerde sıkışıklık ve kargaşaya meydan vermemek, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için vatandaşlarımız ödemelerini son güne bırakmamaları rica olunur" dedi.

        (İG-RFK-Y)

        23.05.2017 12:08:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler