Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi'nin düzenlediği tenis turnuvası sona erdi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen tenis turnuvası sona erdi. Turnuvada, 120 minik tenisçi mücadele ederken, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'yi sağlıklı bireylerin yaşadığı bir spor şehrine dönüştürdüklerini söyledi.

        Erdemli Belediyesi, tenis sporunu sevdirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ücretsiz tenis kursları açan ve turnuvalar düzenleyen belediye, kurslarda eğitim gören 8-10 yaş arası minik tenisçiler için turnuva düzenledi. 120 tenisçinin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, küçük sporcuları aileleri de yalnız bırakmadı.

        Turnuvada başarılı olan sporculara kupa ve madalyaları Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Başkan Tollu tarafından verildi. Törende konuşan Başkan Tollu, gençlerin ve çocukların sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi adına Erdemli Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını dile getirdi. Yapılan bu çalışmalar sonucunda Erdemli'nin bir spor şehrine dönüştüğünü belirten Tollu, tenis, voleybol, futbol, güreş, basketbol, savunma, boks gibi spor branşlarına destek olmaya ve bu branşlarda kurs açmaya devam edeceklerini ifade etti. Tollu, "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözü gereği gençlerimizi spora yönlendirmeye devan edeceğiz" dedi.

        (KYM-Y)

        23.05.2017 15:21:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler