Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniyelilerin tansiyonunu ölçtüler

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, sağlıklı yaşam konusunda vatandaşları bilgilendirmek için yoğun bir eğitim çalışması yapan Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri, belediye önünde ücretsiz tansiyon ölçümü yaptı. Tuz tüketiminin azaltılmasını da isteyen görevliler, çok sayıda broşür dağıttı.

        Burhaniye'de, Dünya Hipertansiyon günü kapsamında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Toplum Sağlığı Merkezi önünde kurulan stantta organ bağışı kabul eden görevliler, dün de ücretsiz tansiyon ölçtü ve tansiyon yüksekliğine neden olan tuz tüketiminin azaltılması konusunda bilgilendirme yaptı. Yüksek tansiyonun önlenmesi için kiloya dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Faruk Kendigelen, bilgilendirme çalışmalarına devam edileceğini söyledi. Dr.Kendigelen, hareketsizliğin birçok rahatsızlığın sebebi olduğunu kaydetti.

        (FT-EME)

        24.05.2017 13:21:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler